Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Producători

Newsletter

Despre produse

Ce fac dacă doresc un produs care nu se regăsește pe site?

Site-ul nostru este într-un continuu proces de actualizare. Dacă dorești un produs care nu este afișat pe site, te rugam să ne trimiteți un mail la info@bikestar.ro sau să ne contactezi telefonic: 0748527676.

 

Garanția produselor

Garantarea calității și conformității serviciilor oferite de www.bikestar.ro, acordarea garanțiilor și returnarea produselor se realizează în conformitatea cu legislația specifică în domeniu, respectiv: Comerț electronic și Contracte la distanța, așa cum se precizează pe site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor în Romania www.anpcnet.ro

Pentru detalii suplimentare îti stam la dispoziție la numarul de telefoan: 0748527676, program de lucru L-V: 11.00-19.00.

Conform legislației în vigoare specificate, RETUR-ul unui produs se poate face numai în AMBALAJUL ORIGINAL ȘI FĂRĂ SĂ FI FOST FOLOSIT, însoțit de toate documentele aferente primite în momentul livrării comenzii. Plata transportului de retur revine în EXCLUSIVITATE clientului.

 

* Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ.

* Neconcordanța culorilor se poate datora efectelor de studio.

 

Declaratie de raspundere

SC Outdoor Sport SRL si BikeStar.ro NU IȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA pentru accidente, daune sau alte prejudicii rezultate în urma posesiei sau utilizării vreunuia dintre produsele pe care le-a expediat, din ORICE motiv, inclusiv urmatoarele: uz necorespunzător, defecte de proiectare sau producție, asamblare incorectă sau necorespunzătoare, avarii în urma expedierii sau manipulării. Cumpăratorul și/sau utilizatorul va consimți în momentul achiziționării vreunui produs de la BikeStar.ro ca nu va invinovăți nici unul dintre angajații, reprezentanții ori activele BikeStar.ro. Cumpărătorul și/sau utilizatorul își va asuma întreaga responsabilitate pentru a obține și a se folosi de echipamentul de protecție necesar, în conformitate cu recomandările producatorului. Adițional, cumpărătorul/utilizatorul va accepta ca ciclismul, în orice fel ar fi el practicat, este o activitate inerent periculoasă din care pot rezulta accidentări serioase, chiar moartea, și va accepta să își însușească instruirea și supervizarea, precum și toate materialele de siguranță, necesare practicării acestor activități. BikeStar.ro nu își asuma responsabilitatea pentru nici una dintre eventualele greșeli de tipar ce apar pe această pagina web.

Fotografiile produselor afișate au caracter orientativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producatorii sau reprezentanții oficiali; ele pot fi modificate fără instiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală, aceleași condiții se aplică și prețului produsului. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Aceste condiții de răspundere și garanție se pot schimba fără o notificare prealabilă.

AM CITIT ACEST ACORD ȘI ACEASTĂ DECLARAȚIE DE RASPUNDERE SI AM ÎNȚELES ÎN TOTALITATE CONTINUTUL LOR. AM ÎNȚELES, DE ASEMENEA, CĂ ACESTA REPREZINTĂ O DECLARAȚIE DE RĂSPUNDERE CUPRINZĂTOARE, ATAT PENTRU PERSOANA MEA, CAT ȘI PENTRU COPIII MEI MINORI ȘI PENTRU ORICINE ALTCINEVA CARE S-AR PUTEA FOLOSI DE PRODUSELE ACHIZIȚIONATE DE MINE DE LA BIKESTAR.RO.

BIKESTAR.RO RECOMANDĂ CU TOATA CONVINGEREA CĂ, ÎN TIMPUL PRACTICĂRII CICLISMULUI, UTILIZATORUL SĂ SE FOLOSEASCĂ ÎNTOTDEAUNA DE ECHIPAMENTUL DE PROTECȚIE ADECVAT, ACESTA INCLUZAND CASCĂ, GENUNCHERE, COTIERE, MANUȘI (DUPĂ CAZ ȘI APĂRĂTOARE PENTRU COLOANĂ, OCHELARI DE PROTECȚIE). DAȚI-VĂ ÎNTOTDEAUNA CU BICICLETA ÎN LIMITA ABILITĂȚILOR VOASTRE.

 

Sunt originale produsele?

BikeStar.ro își dedică toate eforturile pentru a-ți aduce produse de calitate la prețuri accesibile.

Toate articolele comercializate de BikeStar.ro provin de la furnizori de încredere, importatori direcți sau direct de la producatori. Sunt însoțite de certificate de garanție și sunt certificate de producator ca fiind adecvate pentru a fi utlizate de către copii în deplină siguranța.

 

Despre plăți

Momentan, modalitățile de plată acceptate de BikeStar.ro sunt: numerar la livrare, ramburs la primirea coletului sau prin OP, direct în contul nostru.

În cazul plaților prin OP, livrarea coletelor se va face după încasarea efectivă a banilor în contul BikeStar.ro

 

Cum plătesc?

Pentru comenzi mai mari de 999 RON transportul este GRATUIT, în orice oras din tara.

Pentru comenzi a caror valoare este sub 1000 RON, clienții vor achita costul transportului în funcție de greutatea și mărimea coletului.

Clienții din țară vor achita comanda atunci cand curierul va aduce coletul la domiciliu (în cazul în care ai optat pentru acestă variantă) sau la posta, în momentul ridicării coletului de la Oficiul Postal (pentru opțiunea - posta).

* Te rugam să nu efectuezi nici o plată pînă nu ai confirmarea existenței pe stoc a produselor.

 

Despre livrare

Când se face livrarea?

Livrarea produselor (în funcție de stocurile noastre) se face astfel:

Arad – în termen de 24-72 ore de la comanda (Fan Courier)

Prin țară - în termen de 2-5 zile de la comandă (Fan Courier)

Localități rurale - în termen de 5-7 zile de la comanda (Posta Romana).

*Livrarea prin Posta Romana se face doar în localitățile în care nu există acoperire a firmelor de curierat rapid.

 

Informații legale

Toate informațiile furnizate de tine pe site-ul nostru (adresa de email, adresa de livrare, nume, etc) sunt confidențiale și nu vor fi folosite cu nici un alt scop fără acordul tău personal. SC Outdoor Sport SRL și www.bikestar.ro respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor personale.

Produsele pot fi livrate prin intermediul unui curier rapid agreat de SC Outdoor Sport SRL și www.bikestar.ro – Fan Courier, în cazul nostru.

Transportul prin intermediul Poștei Române este limitat la colete a căror greutate nu depășește 15 kg sau pentru colete cu o valoare mai mică de 500 lei. Datorită acestor limitari, coletele cu greutate mai mare de 15kg/ și valuare peste 500 lei (pentru comenzi în țară), vor fi livrate doar prin curier.

- Valoarea transportului prin Poșta Română este de min. 15 lei (valoarea poate creste în funcție de volumul/valoarea coletului)

Valoare transportului prin FAN COURIER se calculează astfel:

Primul kilogram se taxează cu 15lei+TVA. Apoi pentru fiecare kilogram în plus se adaugă 1,2lei+TVA.Menționăm că valoare TVA-ului este de 24%.

-Pentru comenzile mai mici de 1000 RON plata transportului revine clientului. Peste valori mai mari de 999 RON, transportul este suportat de Bike Star Shop.

 

Se poate comanda și telefonic?

Bineînțeles că se poate! Atât clienții din Arad cât și cei din țară pot face comenzi telefonice la BikeStar.

Comenzile se pot plasa la telefon:  mobil Orange 0748527676 - de luni pană vineri, între orele 11.00-19.00

 

Contul de utilizator

De ce am nevoie de un cont în magazinul online BikeStar.ro?

Crearea contului de utilizator în magazinul online BikeStar.ro îți facilitează accesul la anumite servicii pe care le oferim clienților noștri, dintre care:

 -Trimiterea comenzii foarte rapid datorită salvării adreselor de facturare și de livrare în contul tău de utilizator.

 -Acces la noutăți - vei primi cele mai noi informații referitoare la produse, promoții și reduceri prin intermediul newsletterului.

 -Istoric al comenzilor efectuate – poți să vezi ce comenzi ai facut de-a lungul timpului în magazinul BikeStar.ro

 

Enjoy The Ride!